Discrepàncies per la trobada amb els veïns de Malgrat Nord

reunio-malgrat-nordEl govern local (PSC-JxM) i els regidors de la Candidatura d’Unitat Popular discrepen sobre la trobada que s’ha de mantenir amb el veïnat de Malgrat Nord.

La CUP vol presentar una moció al ple municipal -previst pel dijous dia 15 de setembre- on sol·licita la creació d’una taula de treball per afrontar les problemàtiques del barri. Aquest grup estaria format per veïns de Malgrat Nord i representants dels partits polítics locals. La taula de treball determinaria les pautes que s’han de seguir per desenvolupar la assemblea amb el veïnat.

Per la seva banda, el govern municipal ha demanat no debatre el model de la trobada en el plenari. Vol fer-ho a porta tancada, “sense fer massa soroll”, han indicat els membres de la CUP en un apunt en el seu bloc.

En el decurs de la sessió plenària del mes de juliol, els partits polítics van acordar per unanimitat reunir-se amb els veïns del barri Malgrat Nord. L’objectiu de la trobada hauria de servir per donar resposta als problemes relacionats amb el clima d’inseguretat que diuen viure a la zona. El govern local i els partits a l’oposició van decidir convocar una assemblea entre els mesos de setembre i octubre.