PSC i PP, absents a l’ofrena floral de la Diada

imatge: Google

imatge: Google

Una quarantena d’entitats participaran a l’ofrena floral d’aquest diumenge onze de setembre que s’ha organitzat a Malgrat de Mar. N’hi ha de tots colors: culturals, socials, esportives, veïnals i polítiques. A l’acte també hi seran presents els grups municipals de JxM -a l’equip de govern-, Esquerra, CUP i PDC.

Tant el PSC com el PP no hi seran presents. Des de l’executiva dels socialistes malgratencs s’ha justificat la seva absència argumentant que “el PSC ha participat, participa i participarà sempre als actes oficials i institucionals que organitza l’ajuntament”. L’executiva socialista ha afegit que no ho fan en manifestacions organitzades per partits o entitats polítiques contraposades a la seva ideologia i forma d’actuar.

L’anomenat Acte Associatiu de la Diada s’iniciarà a les onze del matí a les Peixateries Velles, una hora després de l’acte institucional que s’ha previst davant l’ajuntament. Les entitats es dirigiran cap a Can Campassol. Allà tindrà lloc la tradicional Ofrena Floral i la lectura del manifest.