La poesia envairà Malgrat de Mar

el recital es farà als jardins de Can Sala

el recital es farà als jardins de Can Sala

Una trentena de poetesses i poetes s’aplegaran als Jardins de la Torre de de la Vídua de Can Sala, al carrer de Mar. En vindran d’indrets de tot Catalunya com Lleida, Tarragona, Salou, Girona, Torredembarra i Barcelona. També hi haurà autors locals.
El motiu d’aquesta trobada no és un altre que oferir als assistents a l’esdeveniment cultural un “Mar de Poesia”, així és com s’ha anomenat l’activitat.

La impulsora del projecte, Montse Pellicer, ha explicat que es tracta de la segona edició del recital. El projecte -organitzat des de la regidoria de Cultura- neix amb l’objectiu de repetir-lo cada any i que Malgrat de Mar “es converteixi en un referent per a la poesia”, ha apuntat.

Mar de Poesia tindrà lloc dissabte dia 17 de setembre. Començarà a les sis de la tarda. L’acte també comptarà amb l’actuació de dues cantants.