Més de 3.000 alumnes han iniciat el nou curs escolar

nens-motxilesDesprés de les vacances, aquest passat dilluns dia 12 de setembre un total de 3.070 alumnes han començat el nou curs escolar. Molts ho han fet en escoles concertades ja que a Malgrat de Mar l’oferta per aquest tipus de centres continua sent superior respecte a la pública. Un cas únic a la comarca del Maresme.

El curs escolar 2016-2017 s’ha iniciat sense incidències. Les escoles Marià Cubí, Montserrat, Fonlladosa, Sant Pere Chanel, Vedruna i l’institut Ramon Turró han obert les seves portes per impartir coneixements als alumnes de 2n cicle d’educació infantil i primària, ensenyament secundari obligatori (ESO), batxillerat i cicles formatius.

Enguany, la novetat més destacada és el fet que l’escola Marià Cubí ha recuperat la segona línia de P3. Una decisió que s’anunciava durant el mes d’abril des del Departament d’Ensenyament i que es prenia en base a la creixent demanda d’escola pública a Malgrat de Mar.

Can Figueras 001

Anuncis