Acord polític per reunir-se amb Malgrat Nord

veinat-malgrat-nordFinalment, els veïns del barri Malgrat Nord tindran l’oportunitat d’expressar les inquietuds relacionades amb el seu veïnat. Ho faran a través del fòrum de participació que s’ha acordat realitzar en breu.
La taula de treball la protagonitzaran i gestionaran els mateixos veïns del barri, que seran els qui decidiran els temes a tractar. En aquesta taula també hi haurà representants dels grups polítics municipals, però no hi tindran veu.
El sistema de participació al fòrum de debat es donarà a conèixer al llarg dels pròxims dies.

Els regidors a l’ajuntament han manifestat la satisfacció pel consens aconseguit, tot i les discrepàncies inicials sobre les formes en què s’hauria de desenvolupar el debat amb el veïnat de Malgrat Nord. Han animat els veïns del barri a participar en aquesta taula de treball i han apostat per introduir la fórmula a la resta de barris de Malgrat de Mar.

L’acord, que ha arribat “in extremis”, s’ha aprovat durant la sessió plenària celebrada aquest dijous dia 15 de setembre al consistori.

Anuncis