Rebenta una canonada d’aigua al Passeig Marítim

avaria-aigua-passeigAquest diumenge, al voltant de la una del migdia, ha rebentat una canonada d’aigua al Passeig Marítim de Malgrat de Mar. En concret, prop de carrer Avi Xaxu. L’incident ha provocat que diversos comerços es neguessin i ha obligat a tallar el pas de vianants a la zona ja que l’aigua n’impedia el pas. Alguns hotels, apartaments i establiments s’han quedat sense subministrament d’aigua mentre s’han dut a terme els treballs de reparació de l’avaria. Cap a les sis de la tarda s’ha restablert el servei.

La regidora de Turisme, Carme Ponsa (JxM), present al lloc dels fets, ha reconegut que aquest és un símptoma més que mostra com el Passeig Marítim “necessita una reforma urgent”. En aquest sentit, Ponsa ha manifestat que des del seu grup se seguirà treballant per buscar-hi una solució “el més aviat possible”.

Anuncis