Treballs de millora als carrers de Malgrat Nord

millores-malgrat-nordAquests darrers dies, operaris de la brigada municipal estan realitzant treballs de millora en diferents punts del barri Malgrat Nord. En concret, s’ha repintat la senyalització viària horitzontal de diversos carrers, així com alguns passos de vianants i zones d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda. Les rajoles malmeses de diverses voreres s’estan canviat i s’ha habilitat dues noves zones d’aparcament per a motos a l’avinguda Mediterrània.
Altres treballs de millora corresponen a les zones enjardinades del carrer Girona -a tocar amb la plaça Fèlix Cardona-, que estaven en molt mal estat i plenes de brutícia.

Alguns veïns s’han afanyat a posar de manifest la “casualitat” d’aquestes feines al barri. Es dóna el cas que al llarg de les pròximes setmanes s’ha previst desenvolupar-hi un fòrum de participació ciutadana, una eina a través de la qual el veïnat de la zona podrà expressar les queixes i inquietuds relacionades amb Malgrat Nord.

Can Figueras tardor