Renovaran la coberta de l’escola Montserrat

coberta-escola-monsterratA mitjans d’aquest mes de setembre, el consistori malgratenc ha aprovat el projecte de renovació de la coberta de l’escola Montserrat de Malgrat de Mar. Els treballs costen uns 270.000 euros i consistiran bàsicament en reparar el teulat per evitar les goteres que s’hi ha detectat a l’escola des de fa temps. Segons la previsió inicial, trigaran uns tres mesos i començaran el mes de juny de 2017, un cop finalitzat el curs escolar.

Una segona etapa del projecte contempla la restauració de les façanes del centre. Segons un estudi encarregat per l’ajuntament, “l’estat actual del conjunt de façanes és deficient. Presenta símptomes de degradació a conseqüència de la falta de manteniment adequat, que afecten la pròpia conservació i estabilitat d’alguns elements constructius i materials que la conformen”.

L’escola Mare de Déu de Montserrat, ubicada al carrer Escoles, és un edifici catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local.

Anuncis