Massatgistes il·legals a la platja

massatges-platjaEncara avui són molts els banyistes que, tot i les reiterades advertències, utilitzen els serveis dels massatgistes il·legals a les platges. Una dinàmica comuna en moltes zones de la costa i de la qual Malgrat de Mar no se n’escapa. Aquest estiu també se n’han tornat a veure i molts usuaris de les zones de bany els han requerit.

Els fisioterapeutes adverteixen que els massatgistes il·legals no compleixen amb els requisits mínims d’higiene i sanitat. En la majoria de casos les persones que s’hi dediquen no tenen titulació ni coneixements per fer-ho. Aquest tipus de pràctiques pot provocar marejos, vertigen, infeccions i contagis, així com lesions musculars. Es tracta de danys pels quals l’afectat després no podrà formular cap reclamació.

Des de la Policia Local s’ha assenyalat que al llarg de la temporada turística s’ha dut a terme diverses accions per alertar els banyistes dels riscos que comporta per a la salut aquest tipus de servei. També s’ha indicat que s’han realitzat vàries identificacions de persones que oferien massatges de manera il·legal.

Anuncis