Es gastaran 18.000 euros per avaluar Malgrat Nord

diagnosi-malgrat-nordCoincidint amb el desenvolupament del fòrum ciutadà previst per a les pròximes setmanes, l’equip de govern de Malgrat de Mar ha anunciat la realització d’un projecte per millorar i dinamitzar Malgrat Nord. Abans, però, es farà una diagnosi de la zona. S’analitzarà la seva realitat social, econòmica i urbanística. Aquesta anàlisi permetrà, segons el govern local, determinar quines són les accions que s’hauran de dur a terme més endavant. Per fer-ho s’ha demanat ajuda a la Diputació de Barcelona, que és qui pagarà l’estudi. Costa 18.150 i s’ha previst iniciar-lo abans d’acabar l’any.

Segons s’afirma des de l’ajuntament, part d’aquest procés serà de caràcter “participatiu i compartit amb els veïns i veïnes, amb el teixit associatiu, amb els treballadors municipals i amb la resta d’agents vinculats amb el barri”.

Anuncis