Fira de manualitats a Malgrat de Mar

foto: @ilovepatchworkru

foto: @ilovepatchworkru

Els carrers del centre de Malgrat de Mar s’ompliran de diverses parades dedicades a l’art de les manualitats com patchwork, scrapbook i puntes de coixí. El motiu no és un altre que l’organització al municipi de la primera activitat d’aquestes característiques. La trobada s’ha previst per aquest dissabte dia 1 d’octubre. Començarà a les deu del matí i es tancarà a les set de la tarda.

La Fira de Manualitats inclourà una exposició relacionada. Es podrà veure a la biblioteca La Cooperativa. També es farà un taller per aprendre a fer clauers. A més, entre els assistents a la fira se sortejarà una màquina de cosir, per iniciar-se en el món de la costura i valorada en més de 200 euros.

Amb aquesta iniciativa Malgrat de Mar busca atraure un nou públic al municipi, tot aprofitant la demanda existent interessada en aquest tipus d’activitat.

Anuncis