La biblioteca viatgera

punt-viatgerAquests dies, la biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar exposa una seixantena de fotografies. Totes elles amb un mateix nexe en comú: el punt viatger. Es tracta d’un reguitzell d’imatges captades per usuaris del servei en el decurs d’algun dels seus viatges arreu del món. Hi apareixen amb el punt de llibre que els ha facilitat la biblioteca. Se’n poden veure de fetes a països com Polònia, Holanda, Rússia, Noruega, Malta, Emirats Àrabs i varis indrets de la geografia espanyola. També n’hi ha alguna feta a la platja de Malgrat de Mar.

Després d’un procés de votació i selecció se’n triarà les dues millors. El dia 14 d’octubre es donarà a conèixer quines són les fotografies guanyadores. Als seus autors o autores se’ls lliurarà un lot de llibres com a premi.

Anuncis