La policia reclama treball en equip per prevenir la violència

policia-malgrat-001L’Inspector en Cap de la Policia Local de Malgrat de Mar, Joaquim Martínez, ha posat fil a l’agulla a l’hora de buscar solucions per combatre actes violents -alguns d’extrema gravetat- com els ocorreguts el darrer any al municipi. Martínez ha demanat “pensar únicament en l’interès general i no en interessos particulars”. L’inspector ha posat especial èmfasi en la prevenció. Ha manifestant que fer-ho no només és feina de la policia sinó que també cal una major implicació des dels àmbits polítics, culturals, socials, urbanístics i econòmics, així com dels mateixos ciutadans.

Martínez ha defensat -i ha demanat que es defensi- la feina dels cossos policials, recordant que és una de les més difícils en una societat cada vegada més exigent, però que “sovint oblida l’equilibri entre drets i obligacions”.

L’Inspector ha reconegut que a Malgrat de Mar hi ha barris que necessiten una intervenció. “Però no és policial”, ha insistit. “Nosaltres ja hi som als barris, i continuarem millorant les nostres prestacions”, ha assenyalat.

Joaquim Martínez ha llançat aquestes paraules durant l’acte de celebració de la festa del patró de la Policia Local. Ha tingut lloc aquest divendres al migdia al Centre Cultural. Entre d’altres, hi han assistit membres dels diferents cossos de seguretat que exerceixen al territori.

Anuncis