L’Aplec de l’avi Xaxu

aplec-malgrat-2016Enguany, l’Aplec de la Sardana que s’ha celebrat a Malgrat de Mar s’ha caracteritzat per la commemoració dels 60 anys de la mort de Josep Vicens Juli, l’avi Xaxu. En aquest sentit, el malgratenc Antoni Serrano ha estat l’encarregat de donar el tret de sortida a l’acte amb la tradicional hissada de la senyera degut als vincles familiars que l’unien estretament amb el compositor, nascut a l’Escala l’any 1870.

La trobada sardanista s’ha desenvolupat durant dos dies. Dissabte s’ha celebrat la Revetlla de l’Aplec. Ha tingut lloc al Centre Cultural i s’ha ofert un concert amb les cobles Jovenívola de Sabadell i la Colla Mans Amigues de Cassà. L’endemà diumenge, el parc Francesc Macià ha acollit la 42ena edició de l’Aplec de la Sardana. Les sardanes de les ballades han anat a càrrec de la cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona, la Jovenívola de Sabadell, la Principal del Llobregat i la cobla Ciutat de Girona.

Anuncis