Les noies del CTM de pàdel, disputaran la Copa Catalunya

foto: CTM (arxiu)

foto: CTM (arxiu)

Aquest diumenge s’ha disputat a Malgrat de Mar un nou partit de la categoria 1 Maresme de Lliga Catalana de pàdel femení. L’esdeveniment esportiu ha tingut lloc a les pistes del Club Tennis Malgrat. L’equip del CTM s’ha fet matemàticament amb el primer lloc de la competició després d’enfrontar-se en la 19ena jornada al CT La Genera. Ha aconseguit la victòria pel resultat final de 3 a 0.
La posició assolida fa que es col·loquin de manera automàtica a la Copa Catalunya, on l’equip femení de pàdel del CTM haurà de jugar amb les campiones de grup de la resta de la lliga per aconseguir el títol.

Des del Club Tennis Malgrat s’ha agraït la feina feta per tot l’equip al llarg de la temporada i s’ha felicitat a les persones que ho han fet possible com tècnics i aficionats que han donat suport a les noies que el formen.