Acusen l’alcalde de venedor de fum

imatge d'arxiu

imatge d’arxiu

En un apunt al seu bloc, la Candidatura d’Unitat Popular de Malgrat de Mar acusa l’alcalde del municipi de defugir responsabilitats en relació als aldarulls i actes violents que es produeixen repetidament a la zona d’oci nocturn. En concret, aquells que succeïxen al voltant de la discoteca Tropicana. Segons la CUP, el socialista Joan Mercader disposa des de fa mesos d’un informe elaborat per la policia on s’hi especifiquen un seguit de fets que facilitarien la tramitació d’un expedient per sancionar el local. Després de recordar que l’ajuntament hi té competència, assenyalen que l’alcalde pràcticament no ha fet res al respecte. “Per acció o omissió no ho està fent. No juga net”, han indicat.
La CUP qualifica Mercader de “venedor de fum” i l’acusa d'”utilitzar l’administració per aturar o endarrerir allò que la discoteca no vol rebre o veure”.

La candidatura demana que s’obri un expedient administratiu i, al mateix temps, que s’instrueixi la causa del conflicte -els actes violents ocorreguts- com a prova per determinar si la citada discoteca hi té relació directa.

360 infraccions en gairebé un any

Des del desembre de 2015, la policia ha comptabilitzat un total de 360 infraccions en tot el municipi. 214 pertanyen a la zona que envolta el Tropicana: 113 actes incívics, 51 contra la seguretat ciutadana i 50 alcoholèmies. El 8’5% dels infractors són veïns de Malgrat de Mar.