Malgrat de Mar aparca el festival de bandes

majoretesAquests dies s’ha celebrat a Malgrat de Mar una nova trobada de bandes de música i majorettes. Enguany, però, el format ha estat ben diferent del que s’ha vingut fent els darrers 16 anys ja que l’organització s’ha hagut de desprendre de l’etiqueta de festival. El motiu no és un altre que el fet de no poder comptar amb un nombre suficient de grups per tirar-lo endavant. Aquest any només se n’hi han presentat cinc.

Segons s’ha explicat des de Malgrat Turisme, que és qui s’encarrega de l’esdeveniment, les dificultats econòmiques per poder pagar-se el viatge i l’estada al municipi ha obligat a moltes bandes a desistir participar en el concurs.

Tot i les circumstàncies s’ha assegurat que es deixa la porta oberta a organitzar en futur el Festival de Bandes de Música i Majorettes.

Anuncis