Col·loquen els cartells de l’AMI

cartell-ami

foto: JS

Aquesta nit de dimarts, un grup de persones encapçalat per regidors d’Esquerra, la CUP i PDC, membres de la secció local de l’ANC, simpatitzants de les diferents formacions i de JxM -a l’equip de govern-, entre d’altres, han col·locat els cartells de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). Ho han fet en dues de les entrades principals a Malgrat de Mar. En concret, a la zona sud, als terrenys de la Ciutat Sanitària, i a tocar del Club de Tennis.

L’acció s’ha desenvolupat sense incidents i amb l’objectiu de donar compliment a la moció aprovada pel plenari municipal l’any 2012, on el municipi va acordar adherir-se a l’AMI. El gest també ha servit per recordar les reiterades negatives per part dels dos darrers governs locals, liderats pel PSC, de col·locar els cartells.