Una desviació pressupostària obliga a anul·lar activitats infantils

Per aquest mes d’octubre estava prevista la segona edició de la programació infantil Arrels d’Art. Des de l’àrea de Cultura s’ha anunciat que no es compta amb el pressupost inicial, que és de 7.000 euros. Un fet que ha obligat a suspendre el cicle cultural adreçat a la mainada. Cultura ha assegurat, però, que els actes d’Arrels d’Art es realitzaran de cara al mes de gener.

Sense que hagin transcendit els detalls, des de Cultura s’ha insistit en què la suspensió de l’activitat infantil és deguda a una modificació del pressupost. És a dir, els diners destinats inicialment al cicle cultural s’haurien desviat a d’altres despeses del consistori.

Arrels d’Art es va posar en marxa el mes de novembre de 2015. El seu objectiu era apropar el món de les arts als més joves i donar-los a conèixer els diferents llenguatges artístics.

Anuncis