Nou pas per conservar La Pilona

foto: Josep Comas Alemany

foto: Josep Comas Alemany

Malgrat de Mar ha fet un nou i reiterat pas per conservar l’element històric de La Pilona, la base de formigó que es troba a uns 500 metres de la platja mar endins i que forma part del “passat miner” del municipi.

Durant el ple d’aquest dijous al vespre, per unanimitat dels partits polítics municipals, s’ha acordat qualificar La Pilona com a Bé Cultural d’Interès Local. També es desenvoluparan les accions necessàries per a la seva conservació i s’integrarà com a “vestigi més visible” en el projecte de les Mines de Can Palomeres.

Tot plegat, segons han acordat els grups al consistori, es farà “amb la màxima celeritat possible donat l’estat de degradació dels suports de la plataforma”. El termini inicial per fer-ho és d’un any. En cas que sigui necessari, però, aquest termini s’ampliarà un any més.

Anuncis