De mariatxis i altres contes

la-dona-q-somiava-mariatxis“La dona que somiava mariatxis” és la història que dóna nom al primer llibre per adults de la malgratenca Assumpta Mercader. Es tracta d’un total de 27 contes sense un fil conductor explícit, però en certa manera entrelligats ja que parlen de temes universals com la vida, la mort, les relacions, “de tot i res i de les coses que em deixen perplexa”, ha assenyalat Mercader. Bona part dels relats són curts, incisius, amb viratges inesperats i desesperats. Alguns són tan curts que es converteixen en autèntiques sentències.

El llibre s’ha publicat fa poques setmanes. Se n’ha encarregat una editorial independent, que n’ha fet una bona distribució i ha facilitat que es pugui trobar a qualsevol llibreria d’arreu. Segons l’autora, al municipi ja ha tingut una bona rebuda. “La gent està molt contenta”, ha matisat Mercader. També ha aprofitat l’ocasió, fent gala de la ironia que la caracteritza, per recordar que no és parenta de l’alcalde.

“La dona que somiava mariatxis” es presentarà a Malgrat de Mar aquest diumenge dia 16 d’octubre. Serà al migdia, a la sala de la Barretina Vermella. L’acte forma part de les activitats del Correllengua 2016.

Anuncis