Un pis de l’ajuntament, ocupat

pis-carrer-eivissaFa uns 15 anys aproximadament, l’ajuntament de Malgrat de Mar va cedir un pis de la seva propietat per a allotjar-hi dones que havien estat víctimes de maltractaments. Es tracta d’una vivenda ubicada al carrer Eivissa. Amb el pas del temps, el consistori en va perdre la pista dels usos que se’n feia. No va ser fins l’any passat que se’n va tornar a tenir notícies després que una família sol·licités la connexió d’aigua a la vivenda amb intenció d’ocupar-la després que se li deneguessin els ajuts que sol·licitava.

A partir d’aquí, el consistori malgratenc ha iniciat un procés judicial per recuperar el pis, actualment buit, en força mal estat i ocupat en diverses ocasions. Un cop finalitzat el procés administratiu, la vivenda es rehabilitarà i es posarà a disposició de persones que es trobin en situació d’emergència social.

Mentre que l’alcalde ha qualificat la situació de tot plegat d’anomalia, des de l’oposició s’ha titllat de “presa de pèl”.

Anuncis