Un negoci malgratenc, implicat en l’escàndol de la confraria de Blanes

foto: publiblanes.net

foto: publiblanes.net

Un restaurant de Malgrat de Mar s’ha vist implicat en l’escàndol de la confraria de pescadors de Blanes, segons assenyala Diari de Girona. Es dóna el cas que la propietària del negoci és la parella sentimental de l’excomptable de l’entitat blanenca, a qui la confraria l’acusa de delictes d’apropiació indeguda i malversació de fons i cabals públics.
L’excomptable hauria retirat diners del compte corrent de l’entitat per pagar els deutes que la seva companya tenia amb la Seguretat Social. A més, s’ha assegurat que l’hauria afavorida per no pagar el peix a la llotja del port.

La mateixa confraria va ser qui va detectar aquest i altres delictes el passat mes de juliol en comprovar que els números a l’entitat no quadraven. Immediatament va presentar una querella i va acomiadar el comptable. La denúncia ha estat admesa a tràmit. El judici s’ha previst que se celebri el dia 20 de desembre.

Anuncis