Jornada de portes obertes a la Comunitat Terapèutica

comunitat-terapeutica-malgratLa Comunitat Terapèutica de Malgrat de Mar, amb seu al carrer Passada, celebra la sisena jornada de portes obertes. Serà aquest dijous dia 20 d’octubre a partir de dos quarts d’onze del matí. A la plaça de Ca l’Arnau s’hi farà teatre interactiu amb el grup Patates amb Suc, que interpretarà l’obra “Teatre’t a sobre”. Al llarg de tot el matí, a les dependències de la comunitat, els visitants podran gaudir d’una exposició artística realitzada per usuaris del centre.

Aquesta nova jornada de portes obertes s’organitza amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, que va tenir lloc el passat 10 d’octubre.

La Comunitat Terapèutica té presència al municipi des de principis dels anys 80. La primera seu estava ubicada al carrer Sant Esteve. Actualment dóna servei a una quarantena de persones, entre l’Hospital de Dia i la Llar Residència.

Anuncis