Subhasta de bicicletes abandonades o robades

subhasta-bicicletesDissabte dia 19 de novembre se subhastaran un total de 36 bicicletes a Malgrat de Mar. Les ha recollit la policia al carrer i haurien estat abandonades. Cap d’elles ha estat reclamada pel seu propietari. Algunes podrien haver estat robades i la seva identificació o bé no ha estat possible, no existeix o és deficient.

La subhasta es farà al parc de Can Campassol a les cinc de la tarda. Prèviament s’exposaran al públic amb l’objectiu que els interessats les puguin examinar. Després se subhastaran de manera individual, sense un preu determinat de sortida. Els qui adquireixen una d’aquestes bicicletes ho faran a “risc i aventura”, és a dir que “estaran obligats a fer les reparacions necessàries per poder-hi circular pel seu compte”, segons s’ha indicat des del consistori.