Mullar-se per lluitar contra el càncer

cancer-plujaAquest diumenge s’ha celebrat a Malgrat de Mar una nova caminada dedicada a la lluita contra el càncer. Tot i la previsió de mal temps, al voltant de 500 persones s’han aplegat al punt de sortida per solidaritzar-se amb aquesta causa. El recorregut, d’uns sis quilòmetres, s’ha iniciat a les deu del matí al parc de Can Campassol. A mig camí, les pitjors previsions s’han complert i la pluja ha fet acte de presència. Ha caigut de manera intensa. Tot i això, els ànims dels participants a la marxa no han decaigut i han prosseguit fins arribar al seu destí final.
L’acte ha finalitzat al mateix parc amb una xocolatada i una exhibició de ball.

La segona edició de la marxa solidària contra el càncer s’ha organitzat amb l’objectiu de recollir diners, que aniran destinats a la investigació d’aquesta malaltia. S’han recaptat més de 3.000 euros, que s’han obtingut a través de les inscripcions per a poder participar a la marxa.

Anuncis