Alternativa a l’oferta de sol i platja

foto: Tourdera

foto: Tourdera

Des de l’àrea de Turisme de Malgrat de Mar s’ha fet una valoració positiva de la incorporació del municipi a la Tourdera, la via verda que recorrerà el territori al voltant del riu la Tordera.
La regidora Carme Ponsa ha subratllat l’oportunitat que s’obre per donar a conèixer encara més Malgrat de Mar ja que moltes de les persones que vinguin a fer la ruta s’hi allotjaran durant la seva estada. Ponsa també ha assenyalat que la creació de la Tourdera ofereix una alternativa a la tradicional oferta de sol i platja, un fet que permetrà desestacionalitzar el turisme i que tindrà una repercussió econòmica positiva en sectors com el de la restauració. La responsable de Turisme ha recordat l’aposta del seu grup (JxM) pel turisme esportiu i de natura.

El projecte Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies (Tourdera) busca dinamitzar “els recursos naturals, culturals i immaterials vinculats al riu Tordera i la seva conca, mitjançant la vinculació del senderisme i el cicloturisme”. S’ha posat com a exemple les accions que s’han dut a terme en aquest sentit en indrets al voltant dels rius Danubi i Roina.

Anuncis