Castanyada solidària a benefici del Banc d’Aliments

castanyada-solidariaDe cara a dimarts dia 1 de novembre s’ha organitzat una castanyada solidària al parc de Can Campassol de Malgrat de Mar. L’objectiu de l’activitat és recollir productes d’alimentació bàsics com llet, oli, sucre o cacau en pols. Aniran destinats al Banc d’Aliments de Malgrat de Mar, que s’encarregarà de distribuir-los entre les persones més necessitades del municipi. A aquells que s’hi acostin per col·laborar, i a canvi de la seva aportació, se’ls oferirà una paperina amb castanyes i un got de vi dolç.

L’acte, que començarà a les dotze del migdia, està organitzat pel PDECaT a Malgrat de Mar. La seva intenció és “mantenir la tradició popular de la castanyada i fer-ho amb un propòsit solidari destinat a cobrir les necessitats d’aquelles famílies malgratenques que travessen dificultats”, tal i com s’ha manifestat des del partit.

Anuncis