El cementiri amplia l’horari per Tots Sants

vigilància cementiriAmb motiu de la festivitat de Tots Sants, des d’aquest dissabte i fins el pròxim dia 1 de novembre s’amplia l’horari del cementiri de Malgrat de Mar. Per facilitar l’accés a aquelles persones que vulguin visitar les restes dels seus difunts, s’obriran les portes del recinte a les nou del matí. L’equipament es tancarà a les sis de la tarda.

A partir de dimecres, el cementiri recuperarà el seu horari habitual.

Obres de millora

A principis d’any es van dur a terme les obres per arranjar el terra de la part vella del cementiri. Es van pavimentar amb formigó els accessos i els carrers per evitar les molèsties que provocava l’aigua i el fang quan plovia. Els treballs es realitzar en dos mesos i van costar més de 40.000 euros.

Anuncis