Halloween arrela a Malgrat de Mar

halloween-malgrat-2016Desenes d’infants, joves i adults s’han apuntat una vegada més a la celebració de la festa de Halloween. Durant la vigília de Tots Sants se n’han vist un munt passejant pels carrers de Malgrat de Mar caracteritzats de personatges sinistres tan dispars com vampirs, zombis, fantasmes, bruixes i monstres de tot tipus. Els qui no han faltat a la cita són els pallassos assassins, la disfressa de moda aquest any.

La festivitat de Halloween, d’origen celta, ha anat acompanyada dels seus ritus com el llançament d’ous en cas de no acceptar el tracte o oferir caramels als monstres que visiten els domicilis particulars. Un fet que, en alguns casos, es converteix en bretolada i que aixeca les queixes de veïns afectats. Una broma que deixa façanes i carrers plens de brutícia.

Els qui també s’han anat apuntant a la moda de Halloween són els establiments comercials. Treballadors de botigues, bars i restaurants es disfressen i ornamenten els seus locals buscant l’ambient idoni per a la nit dels morts vivents. Alguns d’aquests locals ho combinen oferint als seus clients castanyes o panellets. Dues tradicions que resisteixen i no estan disposades a marxar, com a mínim en el cas de Malgrat de Mar.

Anuncis