Afectacions al trànsit a la rotonda de Can Palomeres

imatge d'arxiu

imatge d’arxiu

Aquest primer dimecres del mes de novembre està previst que comencin les obres de la rotonda de Can Palomeres, a l’entrada sud de Malgrat de Mar. Mentre durin els treballs, uns quatre mesos, es veurà afectada la circulació de vehicles.

Segons ha informat la Policia Local, fins a la finalització de les obres es tallarà l’accés al tram de Països Catalans comprès entre els carrers de Joan Maragall i l’avinguda de la Costa Brava. Se senyalitzarà la ruta alternativa de sortida del municipi a la carretera N-II C32. Només els veïns hi podran entrar. També es restringirà l’entrada de vehicles de l’avinguda Costa Brava a l’avinguda dels Països Catalans.

Els dos sentits de circulació de l’avinguda Costa Brava es mantindran, però patiran alguna modificació en la seva trajectòria. Des de la policia s’ha recomanat moderar la velocitat i respectar en tot moment la circulació a la zona en obres.

Els treballs de la rotonda de Can Palomeres consisteixen en ampliar-la, fer-la el doble de gran. El projecte inclou la remodelació de les xarxes de clavegueram i de l’enllumenat públic. La rotonda tindrà dos carrils de 4 metres d’amplada i, segons s’ha assegurat des de l’ajuntament de Malgrat de Mar, servirà per facilitar la mobilitat del principal accés al municipi.

Anuncis