100 quilos d’aliments per als més necessitats

imatge: PDECat

imatge: PDECat

Aquest dimarts dia 1 de novembre s’ha celebrat una castanyada solidària a benefici del Banc d’Aliments de Malgrat de Mar. L’activitat ha començat al migdia. En finalitzar s’han recollit un total de 100 quilos de productes bàsics en alimentació com llet, arròs, pasta, tomàquet, caldo, cacau, sal i molts altres.

Des de l’organització, el PDECat i la JNC, s’han mostrat satisfets pel doble objectiu aconseguit. Per una banda la sensibilització sobre les necessitats que travessen moltes famílies malgratenques i, per un altre costat, el fet de mantenir viva la tradició de celebrar la castanyada.
Tant el PDECat com la JNC han volgut agrair la col·laboració de totes les persones que han contribuït activament a fer-ho possible.

Anuncis