Malgrat de Mar acomiada Joaquim Colomé

joaquim-colomeDesenes de persones han volgut dir un últim adéu a l’historiador local Joaquim Colomé i Alsina, mort dimarts dia 1 de novembre a l’edat de 92 anys. Les exèquies s’han celebrat a l’església parroquial de Sant Nicolau de Malgrat de Mar aquest dimecres a la tarda.

Joaquim Colomé, nascut a Sant Genís de Palafolls, va dedicar mig segle de la seva vida a estudiar la història del municipi, així com alguns dels seus personatges més il·lustres i emblemàtics. Colomé va ser conegut sobretot per les seves col·laboracions en diverses publicacions locals, on hi va escriure infinitat d’articles. També va ser autor de poesies. Darrera seu, l’historiador ha deixat un reconegut llegat. Una de les seves obres més importants és el llibre “Els Alcaldes de Malgrat de Mar 1898-1998”, editat l’any 1999.

Anuncis