L’Escolania de Montserrat cantarà a Malgrat de Mar

foto: IFCM

foto: IFCM

Els nois que formen part de l’Escolania de Montserrat oferiran un recital a Malgrat de Mar. S’ha previst per al dia 9 de desembre a dos quarts de nou del vespre, a la l’església de Sant Nicolau. El concert anirà a benefici de Càritas. Des del consistori s’ha indicat que es posaran a la venda 450 entrades, a 10 euros cadascuna, i que es vendran de manera anticipada a partir del dia 18 de novembre.

L’Escolania de Montserrat oferirà un repertori de música popular catalana “amb harmonitzacions de diversos compositors catalans”. També interpretarà polifonia de l’època del Renaixement, segons assenyalen des de la mateixa Escolania.

El cor està especialitzat amb la interpretació de música de l’Escola Montserratina, sorgida a l’entorn del Monestir de Montserrat. Es tracta d’una de les escoles de música a nivell europeu més representatives per la seva tradició, identificació i singularitat.

Actualment l’Escolania està formada per 54 nois d’entre 9 i 14 anys d’edat, provinents de diferents localitats de tot Catalunya. La majoria comencen la seva formació a com a escolans a 4t de primària i finalitzen a 1r o 2n d’ESO en funció de la veu.

Anuncis