Malgrat de Mar es promociona a Londres

wtm2016Per segon any consecutiu, Malgrat de Mar és present en una de les trobades internacionals més importants dins el sector turístic. Es tracta de la 37ena edició de la World Travel Market, que se celebra aquests dies a Londres. La fira aplega més de 50.000 professionals del turisme i s’hi pot trobar informació de més de 180 països de tot el món.
Malgrat de Mar hi participa sota el segell de Costa Barcelona. Ho fa amb l’objectiu de captar el turisme familiar i sènior. Les representants del municipi presents al WTM mantindran trobades amb diferents professionals per donar-los a conèixer l’oferta hotelera, cultural, de natura, esportiva, patrimonial, social, comercial i gastronòmica de Malgrat de Mar. Es busca atraure especialment un tipus de turista amb més poder adquisitiu que fa estades més llargues i que gasta més en els establiments comercials i de restauració del municipi i que demana altres atractius, a banda del tradicional sol i la platja.