Preocupació per la casa abandonada del carrer Desclapers

teulada-casa-desclapersAquest passat dissabte a la tarda va caure un tros de teulada de l’immoble abandonat ubicat al carrer Desclapers número 17 de Malgrat de Mar. Sortosament, en el moment de l’incident ningú va prendre mal. Com a mesura de precaució, la policia va acordonar la zona.

Aquest fet ha aixecat novament la preocupació dels veïns, que reiteren la seva antiga demanda d’actuar urgentment a la casa per evitar mals majors. Els afectats han explicat que fa dos anys ja van presentar una queixa a l’ajuntament on, entre d’altres, s’hi detallava el mal estat de la teulada i els danys que això ocasiona a les seves vivendes, sobretot quan plou. Diuen que l’aigua es filtra per les parets i provoca humitats. També han manifestat les males olors que sovint han de suportar.

Per la seva banda, des del consistori s’ha reconegut i lamentat la situació. La regidora d’Urbanisme, Mireia Castellà, ha assegurat que des de la seva àrea s’està treballant per solucionar-ho el més aviat possible. Segons Castellà, ja s’ha requerit de manera urgent a la propietària que arregli els desperfectes de l’edifici. En cas que aquesta no ho faci serà l’ajuntament qui actuaria. Ho faria a través d’una execució subsidiària i després que el jutge aprovi l’accés a la vivenda, ha assenyalat la regidora.

Es dóna el cas que fa uns anys aquest immoble abandonat ja va ser motiu de polèmica. Es va expulsar a les persones que l’ocupaven. Les brigades municipals van haver de netejar el seu interior degut a la brutícia que s’hi acumulava i pels problemes de salubritat que presentava. També es van tapiar les finestres per evitar que fos novament ocupat.

Anuncis