Demanen salvaguardar les claus de volta de la biblioteca

claus-de-voltaUna de les sales de la biblioteca La Cooperativa de Malgrat de Mar conté les restes de dues claus de volta. Es tracta d’elements arquitectònics que daten del segle XVI, realitzats pels picapedrers de l’època durant els treballs d’una antiga construcció que ocupava l’espai de la biblioteca.
Esquerra demana que aquestes claus de volta, actualment incloses dins el catàleg de bens locals protegits, es col·loquin en un lloc visible. Els republicans també proposen que es protegeixin i resguardin evitant així el seu possible deteriorament. A la demanda inclouen que s’adjunti “una retolació adequada que especifiqui les seves característiques i història”.

Aquesta demanda la traslladarà Esquerra a la resta de partits municipals durant el ple previst per aquest dijous dia 10 de novembre.

Anuncis