Els veïns de l’Eix Passada-Girona, decebuts amb l’alcalde

treballs al carrer Girona

treballs al carrer Girona

Aquesta setmana, membres de l’associació de veïns dels carrers Passada i Girona s’han reunit amb l’alcalde de Malgrat de Mar. El socialista Joan Mercader s’havia compromès a donar-los resposta a les demandes que l’entitat li havia traslladat amb anterioritat. La portaveu de l’associació veïnal, Núria Girons, considera que després de la trobada tenen la sensació d’haver perdut el temps. “Hem sortit molt desencantats”, ha matisat.
Durant la reunió s’han abordat aspectes relacionats amb el manteniment dels carrers com l’asfaltat i la neteja dels embornals. També s’ha parlat de la perillositat d’alguns passos de vianants, la instal·lació de llums de Nadal, la recollida d’aigües pluvials, la contaminació acústica i atmosfèrica a la zona i la mobilitat, entre d’altres.
Tot i haver arrencat a l’alcalde algun compromís en alguna d’aquestes qüestions, els veïns consideren que no hi ha res en ferm i que tot es queda en un discurs d’intencions. “Han passat el mesos i les coses estan pendents de solució”, ha reiterat la presidenta de l’associació.

Anuncis