Els malgratencs seguiran pagant els mateixos impostos

foto: RPLF

foto: RPLF

Pràcticament sense canvis pel que fa a les ordenances fiscals de cara al 2017. Amb l’argument d’evitar més pressió fiscal als veïns i veïnes del municipi, el govern local -PSC i JxM- ha fet valer la seva majoria per aprovar la congelació dels impostos i taxes municipals. Un fet criticat pels grups a l’oposició, des d’on s’ha qualificat la mesura de continuista, poc ambiciosa i que no s’adapta a la realitat.
Mentre que Esquerra, PDECat i PP s’han abstingut, la CUP ha votat en contra de la proposta del govern local.

Tarifació social

A proposta del PDECat, tots els grups municipals han aprovat la implantació a Malgrat de Mar de la tarifació social. La mesura contempla establir preus públics dels serveis, equipaments i activitats municipals en base a la renda de cada persona. El plenari ha acordat la seva implantació al llarg d’aquest mandat.

Anuncis