Queixes per les obres a la rotonda de Can Palomeres

obres-rotonda-can-palomeresDiversos conductors s’han queixat per les molèsties que provoquen els treballs de la rotonda de Can Palomeres. Han expressat les dificultats que tenen per poder circular amb seguretat en aquest tram degut al que consideren una mala senyalització. També han assenyalat la poca visibilitat que hi ha durant la nit i el perill que això suposa.
Des de la Policia Local s’ha indicat que la situació actual és transitòria ja que a partir de la pròxima setmana s’ha previst canviar i millorar la circulació a la zona. La policia ha recordat que és un fet habitual que les obres causin molèsties. És per això que s’ha demanat paciència i comprensió als conductors afectats, recordant que es fa tot el possible per facilitar-los la circulació.

Les obres d’ampliació de la rotonda de Can Palomeres, una de les principals entrades a Malgrat de Mar, van començar el passat dimecres dia 2 de novembre. Està previst que els treballs durin uns quatre mesos.

Anuncis