Carmina Serra presenta Desperta’t a la vida

carmina-serraAquest dijous dia 17 de novembre, el local social de La Barretina acollirà l’acte de presentació del llibre “Desperta’t a la vida”, de la malgratenca Carmina Serra .
Es tracta d’una obra on l’autora relata l’experiència d’un viatge personal que la condueix fins a la selva amazònica. Allà, durant la convivència amb els natius de la comunitat Xipiva, descobreix el seu interior més profund. Un fet que l’ajuda a superar una greu malaltia.
El llibre planteja una història d’amor a la vida. “Néixer no és el mateix que estar viu”, puntualitza Serra.

L’acte de presentació començarà a les vuit del vespre i comptarà amb la presència d’Isabel Cusó, metgessa, i Jordi Trainé, metge de medicina tradicional amazònica. Ambdós, peces clau durant el procés de sanació de Carmina Serra.

Anuncis