El millor de l’handbol base a Malgrat de Mar

pavelloMalgrat de Mar acollirà el Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol en les categories infantil, cadet i juvenil, masculí i femení. Es disputarà al pavelló Germans Margall del 2 al 7 de gener de 2017. Les instal·lacions esportives de les localitats gironines de Lloret de Mar i Blanes, entre d’altres, també seran seus del campionat.
Des de l’organització s’ha destacat la importància de l’esdeveniment, que aplegarà el “millor handbol de base, així com tota la repercussió que tindrà al territori a nivell econòmic i social” ja que s’espera l’assistència d’unes 8.000 persones, entre esportistes i acompanyants.
Durant el campionat es jugaran més de 300 partits i hi participaran les seleccions de Catalunya, Euskadi, Aragó, València, Andalusia, Astúries, Canàries, Navarra i Castella La Manxa.

Anuncis