Queixes per les obres a l’escola d’adults

obres-escola-adultsLes obres de rehabilitació de l’edifici de les antigues cases dels mestres, on s’hi allotja l’escola d’adults, són motiu de queixa per part de mares i pares dels alumnes de l’escola Montserrat, just al costat. Diuen que representen un perill per als infants, bàsicament a les hores d’entrada i sortida del centre. A molts no els agrada la idea d’haver de transitar diàriament per sota la bastida de l’obra que s’ha instal·lat a la vorera. Una altra de les queixes fa referència al fet d’haver de suportar, en ocasions, els problemes que provoquen els camions que transporten la runa de l’obra.
A tot això, els afectats també hi sumen el fet que l’aparcament per a bicicletes que hi havia a la vorera davant l’escola s’ha enretirat i no tenen on deixar-les. El motiu ha estat que a la zona s’hi ha col·locat un contenidor de grans dimensions per avocar-hi restes de l’obra. En aquest aspecte, des de l’escola Montserrat s’ha indicat que ja s’ha demanat al consistori que es busqui una ubicació propera i es torni a instal·lar.

Molts pares han expressat que les obres s’haurien d’haver fet a l’estiu, quan el centre educatiu està tancat. De fet, això és el que inicialment s’havia afirmat des de l’ajuntament. No van començar, però, fins a principis d’aquest mes de novembre.

Els treballs de rehabilitació de l’edifici de les antigues cases dels mestres s’ha previst que durin aproximadament tres mesos.