Triar la millor joguina per als infants

cataleg-can-figuerasEs perfila una de les èpoques preferides per als més petits de la casa. Amb l’arribada de les festes nadalenques, molts són els que enumeren les joguines que desitgen els portin el Tió, el Pare Noel o els Reis de l’Orient.
Setmanes d’entusiasme per als nens i nenes, però que de vegades es tornen un autèntic maldecap per als qui han triar realment què és el que més els convé. És per això que en el moment d’anar a buscar les joguines cal tenir en compte, per exemple, que han de servir per a divertir i, al mateix temps, educar els petits. Així ho aconsellen els responsables de Can Figueras, al carrer Doctor Marañón 5 de Malgrat de Mar.
Des de fa uns dies a Can Figueras ja disposen del catàleg de joguines per a infants de totes les edats. Se’n troben de tot tipus i per a tots els gustos. “A tots aquells que vinguin a visitar-nos els oferim els mateixos preus que poden trobar en els grans establiments de venda de joguines”, han subratllat.

joguines-001

Anuncis