La PAH reallotja una família de Malgrat de Mar

pah-malgratAquest dijous al matí, membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) s’han concentrat davant un edifici de vivendes a l’avinguda Barcelona de Malgrat de Mar. D’aquesta manera, la plataforma ha volgut donar visibilitat a la seva darrera acció a la zona. Una família, formada per un matrimoni i les seves dues filles -ambdues menors d’edat-, ha estat desnonada del pis on hi vivien des de fa 2 anys ja que en feia un no pagava el lloguer. La PAH els ha trobat una nova vivenda per evitar es quedessin al carrer. Es tracta d’un pis que han ocupat just al davant, propietat de la Sareb, el “banc dolent”. De fet, la família ja feia uns dies que s’hi havia instal·lat.
Des de la PAH s’ha assenyalat que els pisos dels bancs que s’han rescatat amb diners públics, són pisos de tots.