Jornada de neteja a la platja Malgrat Centre

clean-up-dayMalgrat de Mar s’ha sumat a la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Es tracta d’una acció simbòlica nascuda amb la voluntat de conscienciar els ciutadans sobre la quantitat d’escombraries que es llencen en indrets com els oceans, les platges i els boscos, entre molts altres espais de la natura.

La platja Malgrat Centre ha estat el lloc escollit per desenvolupar aquesta acció i donar visibilitat a la problemàtica. L’activitat tindrà lloc aquest diumenge dia 20 de novembre. Començarà a les deu del matí a la plaça Xesco Boix i consistirà en netejar la brossa que els participants trobin a la zona.

Altres accions que s’han organitzat per a complementar la Setmana Europea de Prevenció de Residus són una subhasta de bicicletes abandonades, una fira d’intercanvi i un taller de costura creativa.

Anuncis