L’escola Chanel canvia d’amos

foto: P.R.

foto: P.R.

Al llarg dels darrers dies, els màxims responsables de l’escola Sant Pere Chanel de Malgrat de Mar -els Pares Maristes– han comunicat que el centre canvia de titulars. Així ho han fet saber a l’equip docent, el consell escolar i mares i pares dels alumnes.
Aquest mateix mes de novembre s’ha signat l’acord a través del qual la Fundació Champagnat -constituïda l’any 1991 pels Germans Maristes- passa a ser, des d’ara, la titular del centre educatiu.

Les converses per valorar el relleu es van iniciar a l’abril. L’objectiu dels Pares Maristes era que els nous responsables conservessin l’esperit que l’escola ha desenvolupat durant tots aquests anys al servei de l’educació dels infants i joves. En aquest sentit, diverses fonts consultades han coincidit en assegurar que, inicialment, la Fundació Champagnat mantindrà la mateixa línia educativa, així com l’actual professorat.

La manca de relleu generacional als Pares Maristes s’apunta com un dels factors que ha contribuït a prendre aquesta decisió. En aquest aspecte, els dos únics maristes que es troben actualment al col·legi Sant Pere Chanel, l’abandonaran de cara al mes de juny, un cop finalitzi el curs escolar.