Malgrat de Mar bruteja

malgrat-brutejaOfensiva de la Candidatura d’Unitat Popular a Malgrat de Mar contra l’empresa encarregada del servei de neteja al municipi. El partit denuncia que el personal en plantilla és insuficient i, a més, no desenvolupa la seva tasca en condicions idònies. La CUP considera que aquest fet afavoreix que els carrers de Malgrat de Mar estiguin habitualment bruts. “Malgrat bruteja”, així ho han qualificat.
Segons la candidatura, una de les causes que ho propicia és el sistema d’adjudicació del servei, a través d’una subcontracta i per la qual el consistori paga més de 929.000 euros cada any.

La CUP, però, va més enllà i apunta a les “maneres antigues de fer” de les polítiques sociovergents dels darrers anys com el principal motiu de situacions similars a tot Catalunya. També ha assenyalat que aquest tipus de subcontractació només ha beneficiat uns pocs empresaris.