Els veïns s’enroquen i no volen pagar

llibertat

carrer Llibertat

Segona trobada entre el govern local i el veïnat dels carrers Llibertat, Sant Elm i el tram final del carrer del Carme de Malgrat de Mar. Ha tingut lloc aquest dijous al vespre al Centre Cívic del municipi. En aquesta ocasió se’ls ha exposat què hauran de pagar per la remodelació dels seus carrers. En aquest sentit, els representants municipals han comunicat als veïns afectats que s’hauran de fer càrrec d’un 60% del cost total de l’obra. L’ajuntament n’assumirà la resta, un 40% aproximadament, així com la plaça Joaquim Ruyra.

Durant la reunió s’ha tornat a posar de manifest la intenció inicial de bona part dels veïns, que continuen negant-se a fer front a les contribucions especials que se’ls exigeix des del consistori per endegar la remodelació dels seus carrers. El projecte cueja des del passat 2012, quan va quedar aturat pels mateixos motius.

Anuncis