Els malgratencs podrien decidir el destí de 100.000 euros

ajuntament-de-malgrat-de-marL’alcalde ha anunciat la seva voluntat que siguin els ciutadans els qui decideixin què es fa amb una partida de 100.000 euros, que s’ha previst incloure en els pressupostos municipals per aquest 2017. Els diners es destinarien a diferents projectes sorgits després d’un procés de participació ciutadana, el reglament del qual encara s’ha d’elaborar i aprovar.

La proposta ja ha estat criticada des de l’oposició. Esquerra ha qualificat d’excusa el fet que l’alcalde vulgui esperar a tenir el reglament de participació ciutadana per tirar endavant la iniciativa. Els republicans han assenyalat que és possible fer-ho només amb voluntat política. Des d’Esquerra es defensa la idea d’endegar “noves experiències de democràcia participativa”. En aquest sentit, el partit ha apuntat que cal fer-ho amb convicció i consideren que el plantejament de l’alcalde no va en aquesta direcció.

Anuncis